Logga_grönNu är allting klart med Kostfondens 90-konto: plusgiro 900424-3, bankgiro 900-4243. Har invigt numret i dag med en donation för försäljning av Det sötaste vi har, där fem kronor per bok går till fonden. Första upplagan om 5000 böcker är slutsåld. Eftersom gåvor beskattas blir det i praktiken 19500 kronor. Tjugo kronor per såld biljett för releaseföredraget på Nordiska går också till Kostfonden. Donation kostfondenJag hoppas att ni alla kära bloggläsare också vill vara med att förändra vården i grunden. Endast genom bra vetenskapliga studier går det att säkerställa att alla patienter får effektivast möjliga kostråd. Följ denna länk för att lämna ditt bidrag.

Alla ni fina som redan har blivit månadsgivare kan fortsätta som tidigare. De kanaler ni valt för donation kommer att fungera.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.