Nu på morgonen hade P1:s Godmorgon, världen ett reportage om Nordiska museets nya sockerutställningen. Det ska bli så spännande att se den! Den verkar vara fantastiskt bra. Releasen för Det sötaste vi har kommer att vara på Nordiska den 22 oktober. Från klockan 17.oo är det gratis inträde. Klockan 17.30 berättar utställningsproducenten Amanda Creutzer om själva utställningen i 20-25 minuter. Sedan håller undertecknad låda i cirka 1,5 timmar med en liten paus. Kostnad: 120 kronor (20 kronor kommer att gå till välgörenhet – vilket slags avslöjas snart). Är du intresserad av att komma? Mejla till Kristina Billow på Natur & Kultur. Hon skickar mer info när det närmar sig. Följ denna länk så hittar du hennes adress.

I reportaget säger de att det är kanelbullens dag snart. Den tänker jag personligen bojkotta.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.