När Smakäventyret lanserades 2015 pratade barnläkaren Kajsa Palmkvist Kaijser och jag om boken på TV4:s Nyhetsmorgon. Titta på inslaget här: Barn ska äta RIKTIG mat innan dom är 1.5 år.

År 2014, när Det sötaste vi har kom ut, snackade vi istället om socker på Nyhetsmorgon (en bok som Jenny Strömstedt läste med skräckblandad förtjusning). Här hittar du inslaget: Så skadas barn av för mycket socker.

När Ett sötare blod kom år 2012 blev det blodigt allvar hos Malou. Hon åt 10 geléhjärtan och testade sitt blodsocker. Vi snackade blodsocker, hjärt-kärlsjukdom, cancer och demens. Titta här: Aldrig tidigare har vi ätit så mycket socker.

UR Samtiden filmade ett av de första föredragen kring Ett sötare blod år 2013. Det blev deras nionde mest spelade program det året. Du får veta hur rådet om en lågfettkost formades och vad som gjorde att forskare vandrade vilse: Sockerchocken.

Hösten 2017 pratade jag om socker i SVT:s konsumentprogram Plus. Du hittar inslaget här: Sockerchock!

Radio & Poddar:

I SR:s Kropp och Själ pratade logopeden Kajsa Lamm Laurin och jag om bebisar, mat och barn som inte äter.

I Tapaspodden pratade Cecilia Blidö, som driver naturligmat.se, och jag om allt från välling, bebisar och barns allergier, till varför forskarvärlden behöver granskas:

2017 pratade Life with Kids med mig om bebisars smakintroduktion. Lyssna på det: