Ta fram spenat, mynta, citron, lime, ingefära och avocado. Mixa en grön drink så skålar vi tillsammans och firar att denna nya sajt har kommit till världen. Den är designad av Anna Lindelöw (formgivargeniet bakom FoodPharmacys blogg) och framskulpterad i html-kod av Andreas Fürst. Från och med nu hittar du mina texter här!

Det är visserligen med ett visst vemod som jag firar. Ettsotareblod.se, som nu går i pension, har tjänat väl. Vissa dagar har många tusen läsare strömmat in, till exempel när Sara Gyllstedt fixade idrottsfik med mindre socker (Ett idrottskafé för framtiden), läkaren Olivia Marsh Landén skrev ett sylvasst brev till Nordic Sugar (Sockerpropaganda – läs läkarens vassa brev till Nordic Sugar) och det godis som Tele2 skickade hem till mig hamnade i papperskorgen (Hjärtattackspresent från Tele2).

Nu kära läsare ger vi oss iväg på oändliga äventyr. Målet och meningen: att fler ska leva friska, äta gott och må bra. Men kom ihåg. Det är vägen som är mödan värd. VÄLKOMNA HIT!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.