Bor du i Göteborgsområdet? Då har du en chans att lära dig mer om hur man lär barn äta mat och hur socker påverkar kroppen på Garveriet i Floda den 4:e februari 2020. Ser väldigt mycket fram emot att få komma dit. Det verkar vara en fantastiskt plats för oss som älskar mat!

Det blir två föredrag på Garveriet den 4 februari. Klockan 16.30 börjar vi med det absolut viktigaste: om hur man lär små barn äta mat. Det handlar om tiden från 0-5 år. Alla småbarnsföräldrar och barn är välkomna.

Varför skulle det föredraget vara så viktigt, kanske du tänker? Är det inte bara att ge barnen lite gröt och burkmat? Nope och inte. Vi föräldrar behöver ge oss ut på ett smakäventyr med våra barn, så de får uppleva maten tidigt. Det ger matgladare barn och ni får dessutom så mycket roligare tillsammans!

Föredraget utgår från Stora boken om barn och mat. De föräldrar som dyker upp kommer att få pepp och en massa kunskap som de inte ens visste att de behövde. Så tipsa alla småbarnsföräldrar du känner i Göteborgsområdet! Mer info och anmälan via denna länk: Föreläsning med Ann Fernholm ”Stora boken om barn och mat.”

Kvällsföredrag om socker

Lite senare, klockan 18.30-19.30, snackar vi istället om socker. Varför äter vi så mycket sötsaker? Vad gör det med kroppen? Hur mycket kan man äta utan att ta skada?

Bjud med hela släkten och kom! Anmälan via denna länk:
Ann Fernholm föreläser ”Socker -vad gör det med kroppen”.

I samband med båda föredragen säljer jag mina böcker för ett billigt pris och det utlovas förtäring på Garveriets vis. Det ska bli mycket spännande att smaka!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.