I höst blir det en hel radda föredrag och samtal om min bok Fejkmaten runt om i Sverige. Det börjar lördag 3 september på underbara Löt gårdsmejeri strax utanför Linköping, sedan fortsätter det med bokmässa i Göteborg, Sockerfria dagen, Health summit i Uppsala, ännu en resa till Göteborg, föredrag i Stockholm och så avslutas hösten i Västerås. Kom och lyssna!

Det bästa med att skriva böcker är nog att man få resa runt i landet och prata om dem. Och det bästa med det är att jag får träffa er läsare. Så kom på något av mina föredrag i höst! Här är alla events:

Östgötadagarna på Löt gårdsmejeri nära Linköping

Bor du nära Linköping får du inte missa det här! På Löt gårdsmejeri gör Erik Garberg outstanding mejeriprodukter. Hans syrade getsmör är helt magiskt. Han levererar sin mejerikonst till ställen som Noma i Köpenhamn (en av världens bästa restauranger), Operakällaren och Grand Hotell. Under Östgötadagarna 3-4 september kommer det att bli fullt ös på Löt. Klockan 13 på lördagen kommer jag dit och snackar om fejkmat. Du kan köpa boken till ett förmånligt pris!

Bokmässa i Göteborg

Lördag 24 september blir det bokmässa i Göteborg. Klockan 13.00 dyker jag upp på det som kallas Matscenen och klockan 16.30 på Forskartorget. Välkomna dit!

12 oktober Sockerfria dagen, Stockholm och digitalt

Den 12 oktober är det årets Sockerfria dag. Ewa Meurk instiftade dagens som en motvikt till kanelbullens, kladdkakans och lösgodiset dag. Så bra! Du kan vara med på kvällens event digitalt eller IRL i Stockholm. Johannes Cullberg kommer att vara moderator (rena paradiset alltså) och föredragslistan är fullspäckad. En sak är säker: roligast av alla kommer superproffset Babben Larsson att vara. Hon kan konsten att bland djup med humor. Se till att köpa din biljett innan 12 september, för då får du 25 procents rabatt. Följ den här länken!

Överskottet från eventet kommer att gå till Kostfonden. Tack snälla för det!

17 oktober Uppsala Health Summit

I oktober anordnar Uppsala universitet en toppmöte om hälsa – Uppsala Health Summit – där forskare, beslutsfattare och opinionsbildare träffas för att diskutera världens hälsoutmaningar. I samband med det blir det också populärvetenskapliga föredrag och kvällen den 17 oktober kommer jag att snacka om Fejkmaten.

25 oktober Skrivarakademin Göteborg

Mot slutet av oktober blir det återigen en tur till Göteborg. Med stöd av Folkuniversitetet har Skrivarakademin bjudit in mig för att snacka om fejkmat och hur vi blir vilseledda i butiken. Du hittar all info du behöver via denna länk.

8 november Folkuniversitetet Stockholm

Kvällen den 8 november är det i stället Folkuniversitetet i Stockholm som bjuder till föredrag. Mer information och hur du anmäler dig hittar du här.

17 november Vuxenskolan Västerås

Bor du i Västerås kan vi träffas kvällen den 25 november då Vuxenskolan har bjudit in mig att prata. Anmäl dig redan nu via denna länk!

När alla dessa föredrag är genomförda kommer jag vara helt torr i munnen, men glad över att ha fått träffat er som för kampen mot fejkmaten tillsammans med mig. Tänk att ni finns!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.