En härlig sak med att skriva böcker är att man får resa runt i Sverige och hålla föredrag. Under den närmsta tiden kommer jag till Tommarp, Landvetter, Borås, Avesta och Emmaboda för att prata om min granskning av livsmedelsindustrin och boken Fejkmaten. Kom och lyssna! Du kommer att få ett nytt perspektiv på den mat som säljs i våra butiker.

Vårens föreläsningsturné kör igång redan nu på torsdag den 2:e februari. Då tar jag tåget söderut för att snacka om fejkmat för Nordvästra Skånes Senioruniversitet i Helsingborg. Det föredraget är dock redan helt fullbokat. Men på eftermiddagen far jag vidare mot Österlen för att landa i…

Tommarp, 2 februari kl. 19.00

…Tommarps bygdegård. Klockan 19.00 bjuder Östra Tommarps föreläsningsförening in till föredrag om Fejkmaten. Det går inte att förboka biljett utan det är först till kvarn som gäller. Priset är 70 kronor (om du inte är medlem föreningen).

Landvetter, 8 februari kl. 18.00

Veckan efter går tåget mot Göteborg och Landvetter. Där anordnar Studieförbundet vuxenskolan ett föredrag i Landvetters kulturhus med start klockan 18.00. Mer information om hur du anmäler dig hittar du via denna länk.

Borås, 9 februari kl. 18.00

Dagen efter stannar jag till i Borås. Återigen är det Studieförbundet vuxenskolan som fixar föredraget. Denna gång i Vuxenskolans lokaler på Druveforsvägen 8, klockan 18.00. Du anmäler dig via denna länk.

Avesta, 21 februari kl. 18.30

Biblioteket i Avesta bjuder till föredrag den 21 februari. Det är tredje gången jag får komma dit och prata, så det ser jag som ett gott betyg😊 Föredraget börjar 18.30. Du hittar mer info via denna länk.

Emmaboda, 15 mars kl. 17.30

I mars besöker jag i Emmaboda i Småland. Där har jag tidigare pratat om socker. Nu blir det ett bredare grepp om all fejkmat. Föredraget startar 17.30 på biblioteket. Via denna länk hittar du mer info!

Om du känner någon som bor i närheten av Tommarp, Landvetter, Borås, Avesta eller Emmaboda får du gärna dela detta med dem. Efter föredragen säljer jag mina böcker till helt osockrade priser. Hoppas vi ses!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.