New York Times skriver om en ny studie som visar att sockerarterna glukos och fruktos påverkar våra ”cravings” olika: Fructose May Increase Cravings for High-Calorie Foods – NYTimes.com. I Det sötaste vi har skriver jag om att glukos och fruktos har väldigt olika effekt på ämnesomsättningen, och att fruktos sannolikt är den värsta boven i fetmaepidemin. Den här studien stärker misstankarna mot fruktos.
Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Nya forskningsrön, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.
avrätta massmördarna ∙ 6 maj, 2015 kl. 15:47
Mördare är ni en gång sa ni att alt var kolhydraternas fel, erkänn att ni hadde fel.
Nu gnäller ni på fruktos, det kommer att visa sig vara fel.
En dag så vet alla att tarmfloran var orsaken och att ni medvetet dödade fölket för att bli rika på att sjuka dog.
En dag så hoppas jag att folket bara döder ar alla ni är som hitler massmördare.
Tänk på att det är lagligt att kalla er för mördare det är inte förtal.
ni dödar medvetet folket.
≪ | ≫ |
Erik Edlund ∙ 6 maj, 2015 kl. 17:58
Har skrivit om det här http://matfrisk.com/2015/05/06/visat-fruktsocker-okar-frossande/
≪ | ≫ |
AnnFernholm ∙ 6 maj, 2015 kl. 18:21
En skillnad är att honung också innehåller antioxidanter, som kan hjälpa kroppen att ta hand om allt socker. Men visst – honung kan nog också ge sug!
≪ | ≫ |
Lena i Umeå ∙ 7 maj, 2015 kl. 10:07
Tack för svaret, då förstår jag bättre.
≪ | ≫ |
AnnFernholm ∙ 6 maj, 2015 kl. 18:21
Glukos, från långsamma kolhydrater, är bra mat om man har en frisk ämnesomsättning. Har man en sjuk ämnesomsättning – som vid bukfetma och typ 2-diabetes – kommer man få alldeles för höga blodsocker av glukos. Då funkar inte längre mättnadskänslan som den ska med insulin.
Frukt innehåller fibrer och antioxidanter, vilket hjälper kroppen att ta hand om sockret.
≪ | ≫ |
Bodil_F ∙ 7 maj, 2015 kl. 20:52
Nope ingen honung om du äter LCHF. . Det som att kalla sig vegan men äta fisk ibland..
≪ | ≫ |