Julen närmar sig och det är kanske den högtid när vi äter mest kakor och godis. Nu får jag många mejl från läsare som undrar hur man ska göra istället? En del löser detta genom baka med hjälp av sötningsmedel. Personligen har jag bestämt mig för att söka mig bort från de riktigt söta smakerna, men jag vill ändå ha de goda julkryddorna: saffran, pepparkakssmak, choklad och annat gott. Nu efterlyser jag bra tips från er läsare. Hur kan man få dessa goda smaker utan alltför mycket socker och alltför mycket vetemjöl? Hur gör ni? Hjälp alla som undrar! Lägg upp en kommentar eller mejla:

Har ni en bild på era bakverk får ni gärna skicka med dem också! Jag sammanställer en tipssida med bra recept eller länkar till bloggar med bra recept.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Övrigt, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.