Nu har Adlibris ett erbjudande på Ett sötare blodFör det facila priset av 149 kronor kan du köpa en e-bok. Jag kan nästan garantera att boken påverkar ditt sockersug. Så här skrev en läsare: ”Äntligen! Har kämpat mot sockersug i många år, inget har motiverat mig tillräckligt. Din bok gör det. Tack till dig!”.

Vill du inte köpa grisen i säcken kan du provläsa hela det första kapitel här. Eller läsa vad andra tycker om boken.

Personligen har jag inte vant mig vid e-böcker än. Gillar du vanliga böcker bättre är boken just nu billigast på Bokus (tror jag). Priserna verkar variera dag för dag, men nu kostar den 166 kronor. Bäst är förstås om du gynnar din lokala bokhandlare. De för en tynande tillvaro.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.