Piteå tidningIgår var det helt fullsatt på Krokodil i Piteå. En mycket mysig lokal. Tidningen hade en enormt snabb reporter. Klockan halv nio på kvällen försvann hon och i morse gick detta att läsa: Sockrets faror slår hål på fettmyten – Piteå-Tidningen.

Det är så fantastiskt att vara ute och träffa alla er läsare. Och varje gång är det någon som tar ordet och berättar om sina hälsovinster. Igår var det en man med typ 2-diabetes som nu hade provat en strikt lågkolhydratdiet i några veckor. Blodsockret hade sjunkit från riktigt farliga nivåer, till normala nivåer. Han hade halverat sitt behov av insulin och numera somnade han inte framför TV:n på kvällarna. När blodsockret går ner, blir man piggare.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.