En lattjo-lajban-låda för alla Sveriges hjärtan. Tre hör ihop och en ska bort. Vilken?
Ikväll blir det hjärtformade parmesanflarn hemma hos oss. Man formar riven parmesan till hjärtan i pepparkaksformar och smälter sedan osten i ugnen tills den börjar få lite färg. Ta ut och låt svalna. De kan behöva piffas till lite i efterhand för att återfå sin hjärtform. Njut!
Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Okategoriserade, Tankar kring fettdebatten. Stötta mitt arbete via Patreon.
Bosse ∙ 14 februari, 2014 kl. 16:16
testa Guoda Millenium lagrad 36 månader och gör flarn av, betydligt Goudare än parmesan 😉
≪ | ≫ |
AnnFernholm ∙ 14 februari, 2014 kl. 22:13
tack för tips!!! get ska vi göra!
≪ | ≫ |