Från och med i dag finns Det sötaste vi har i bokhandeln! Den som har MedMera-kort kan köpa den billigare hos Bokus: länk.
Nu hoppas jag innerligt att detta ska ge en nedgång i kurvan för sockerkonsumtion och att våra barn ska få mer riktig mat.
Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Övrigt, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.
Annika ∙ 1 oktober, 2014 kl. 07:30
Kommer du att sälja boken på Nordiska museet 22/10? Kanske med möjlighet till signering?
≪ | ≫ |
Ann Fernholm ∙ 1 oktober, 2014 kl. 14:15
Ja, det kommer finns böcker där till billigt pris och möjlighet till signering!
≪ | ≫ |
Elin ∙ 1 oktober, 2014 kl. 09:24
Jag önskar så att den hade funnits på italienska! Finns det någon chans….?
≪ | ≫ |
Ann Fernholm ∙ 1 oktober, 2014 kl. 13:30
Den chansen bedömer jag dessvärre som liten…
≪ | ≫ |
SGK ∙ 1 oktober, 2014 kl. 15:21
Nu är boken beställd. Ser fram emot läsningen. ”Ett sötare blod” vandrar för närvarande runt i familjen, så den har gjort succé.
≪ | ≫ |
sj ∙ 1 oktober, 2014 kl. 18:48
Ska givetvis beställas! Ska du inte byta ut bannern mot en gul nu? 😀 Jag är trött på geléhjärtan 🙂
≪ | ≫ |
Ann Fernholm ∙ 1 oktober, 2014 kl. 19:01
Hahaha – ja det kanske är dags!!! Bra förslag.
≪ | ≫ |
Martin M ∙ 1 oktober, 2014 kl. 19:54
Hej Ann.
Jag läser för fullt i din nya bok. Den är Underbar. Det finns många i min omgivning som skall få tips om boken.
En liten reflektion till sidan 49. Du skrev att tester har gjorts på att spädbarn gillar den söta smaken. Gjordes dessa tester på barn som redan börjat amma? Människan har ju de senaste decenniet ätit mycket socker vilket gör att mammornas mjölk säkerligen blivit sötare (samt fått ta del av en sötare tillvaro i livmodern). Så åter igen har vi hönan eller ägget.
Den omöjliga frågan blir om vi hade samma sötsug när vi alla var jägare och samlare?
≪ | ≫ |
Ann Fernholm ∙ 1 oktober, 2014 kl. 20:36
Hej och vad roligt att höra! Ja, testerna gjordes på barn som börjat amma. Vet inte om modersmjölken påverkas av hur mycket socker vi äter. Samtidigt är mjölken söt även hos ex kor som äter gräs. Men den innehåller en helt annan sockerart: laktos. Den verkar inte vara farlig för kroppen. Det vita sockret, sackaros, påverkar oss helt annorlunda!
≪ | ≫ |
Nette ∙ 2 oktober, 2014 kl. 07:34
Hej. Jag har nu läst ut din nya bok, köpte den på bokmässan, och har redan lånat ut den till en kollega. Är så inspirerad att rensa ut i skafferiet. Äter själv lchf sedan ett tag men har varit lite halvslapp vad gäller resten av familjen även om vi alla äter bättre. Nu blir det annat. Tack för en superbra bok. En ögonöppnare för många, hoppas jag.
≪ | ≫ |