nordiska_socker

Kom på releaseföredflaskarag av Det sötaste vi har på Nordiska museet ONSDAG den 22 oktober. Se samtidigt museets nya utställningen: Så blev socker vardagsmat. Från klockan 17.oo är det gratis inträde. Klockan 17.30 berättar utställningsproducenten Amanda Creutzer om utställningen i 20-25 minuter. Sedan pratar jag om barn och socker i cirka 1,5 timmar med en liten paus. Kostnad: 120 kronor varav 20 kronor kommer att gå till Kostfonden. Anmäl dig till Kristina Billow på Natur & Kultur via denna länk.

bättre sättEftersom vi är på museet kan vi inte servera något tilltugg, men i pausen går det att köpa något ätbart i museets kafé. Boken kommer att finnas till försäljning till ett förmånligt pris. Du som kommer får också en ny cool flaska att fylla med vatten när du ska träna.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.