Nästa söndag – 14 december – har Läkarföreningen för integrativ medicin en temadag om socker här i Stockholm. Det är i en lokal vid Hornstull, 10.00-15.oo. Jag inleder med ett föredrag om ”I sockrets fotspår – när civilisationens sjukdomar drabbade oss.” Det kommer att handla om hur brittisk läkare på 1950-talet identifierade sockret som orsaken till flera av Europas då vanligaste sjukdomar – men hur hans tes så småningom vändes till fibertesen och rådet att vi ska äta mycket fibrer.

Här hittar du hela programmet och mer information: Varning för socker! Det står att sista anmälningsdag är 10 december. Men det finns några platser kvar!

I samband med föredraget kommer ”Det sötaste vi har” och ”Ett sötare blod” finnas till försäljning till bästa julklappspris! 1000 kronor av de intäkter jag får för föredraget går till Kostfonden.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Föredrag, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.