För några dagar sedan damp LCHF-magasinet ner i min brevlåda och när jag öppnade tidningen kändes det lite som att få en julklapp i förväg. Det sötaste vi har recenserades av Sten Sture Skaldeman, som har gått ner 70 kg i vikt med LCHF-kost. Han tyckte bland annat så här:

”En styrka hos Ann Fernholm är att hon hela tiden placerar sina budskap i vardagen. Hon går igenom vad vetenskapen säger, på längden och tvären, och visar vad det betyder vid hennes eget matbord eller på en förskola i Knivsta. Från teori till praktik som alla känner igen. Hon sätter sig inte på några höga hästar utan har en ödmjuk hållning till vad vi vet och inte vet när det gäller kost och hälsa.”

Den nya boken är enligt Skaldeman ännu bättre än den förra. Det gör mig glad. För ni ska veta att jag hade svårt att skriva efter det fina mottagande som Ett sötare blod fick. Oj, vad jag skrev och skrev om texterna. Det finns ganska många utkast på varje kapitel. Här hittar du läsares recensioner på Det sötaste vi har hos Bokus: Kundrecensioner.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.