Vill du att Sveriges hundratusentals typ 2-diabetiker ska få de kostråd som effektivast hjälper dem att undvika hjärtinfarkt? Vill du att den cirka miljonen barn och vuxna i Sverige som har återkommande magsmärtor, IBS, ska få en kostbehandling som kan hjälpa dem att må bättre? Vill du stärka kostens roll i vården?

Bli i så fall stolt månadsgivare till Kostfonden. Signerar du ett autogiromedgivande via BankID eller via denna blankett före i morgon kan du vinna en bok. Bland de som har blivit månadsgivare sedan 10 januari lottar jag ut fem böcker. Vinnarna kan välja mellan antingen Ett sötare blod eller Det sötaste vi har. 

Många bäckar små kan i detta fall åstadkomma en hel flod av studier. Det i sin tur hoppas vi på Kostfonden ska kunna hjälpa många människor att få leva ett friskare liv!

Följ denna länk för att läsa mer.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.