Av vissa mejl blir man gladare än andra. I går fick jag detta från Lotta Slim:

”Efter att jag lyssnat på din bok ”Ett sötare blod” bestämde jag mig för att prova LCHF då jag också är diabetiker. Efter ett besök hos min diabetessköterska låg mitt långtidssocker på 123 och efter endast fyra veckor med ändrad kost och en del motion gick jag på ett återbesök och dra mig baklänges mitt långtidssocker hade gått ner till 78. Din bok har verkligen inspirerat mig till att tänka i andra banor och att experimentera med min kost. Jag har blivit piggare, gladare och orkar mycket mera. Ser fram emot nästa besök hos diabetesvården, vilket jag aldrig gjort innan.”

Att få en sådan förbättring av sitt blodsocker är enormt bra. Trevlig helg och trevlig sportlov önskar jag er alla bloggläsare!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.