I januari lovade jag att lotta ut böcker till de som under den kommande månaden blev månadsgivare till Kostfonden. Först och främst – ett varmt tack alla ni som anmälde er! Tillsammans ska vi stärka kostens roll i vården.

Och vinnarna blev:

Lars Jonsson, Frändefors

Linda Thimour-Bergström, Hindås

Jonas Bergvall,  Linköping

Fredrik Prost, Stockholm

Bodil Jönsson, Göteborg

Ju fler vi är som stödjer fonden – desto snabbare kan vi dra igång riktiga studier. Fonden har samlat en bit över 200 000 kronor (fantastiskt tycker jag!) och vi beräknar att kunna finansiera den första studien vid 600 000 kronor. Blir vi 800 månadsgivare som ger 150 kronor i månaden i genomsnitt kan vi utlysa forskningsanslag redan till sommaren. Många bäckar små kan leda till ett strid ström av studier.

Ny utlottning – bli månadsgivare och vinn en bok

Som en liten uppmuntran drar jag igång ännu en utlottning av fem böcker. Ni som blir månadsgivare fram till 10 april har chans att vinna Ett sötare blod eller Det sötaste vi har! Du signerar enkelt ett autogiromedgivande via denna länk: signera autogiro. Eller så kan du skriva ut en blankett, fylla i och skicka till den adress som står på blanketten: autogiroblankett.

Företag – följ med på vår resa!

Anna Bergman, kommunikationsansvarig på fonden, och jag träffar just nu regelbundet olika företag och organisationer för att berätta om fonden. Arbetsgivare har mycket att vinna på friskare anställda som mår bättre. Om du arbetar på ett företag som vill bidra till Kostfonden: hör av dig på af@kostfonden.se.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.