Adlibris kör nu en kampanj på Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar. För endast 159 kronor får du följa med till USA:s stora förkämpe mot sockret: Robert Lustig. Hans klinik vid universitetssjukhuset UCSF ligger högt uppe på en av San Franciscos kullar. I väntrummet sitter en 7-åring flicka klädd i gul t-shirt och rosa tajts. Läs om hur det går för henne och de andra barnen som söker Robert Lustigs hjälp för sin övervikt.

Läs också om Angelicas kamp mot sockret som barn och tonåring; om hur forskare har kommit fram till att socker förstör våra mättnadskänslor; om hur den söta skräpmaten verkar rubba vår viktiga tarmflora; om hur den rubbade och om dagiset som firar födelsedagar helt utan tårta och bullar.

Här hittar du boken: Aktuell debatt: faran med socker | Adlibris Bokhandel.

Av de 11 personer som har recenserat boken hos Bokus har 9 stycken gett den fem stjärnor.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Om socker, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.