Matkärlek 2 2015_ettan_2

Sesampanerad kyckling med parmesansmör. Langos med västerbottenost och löjrom. Revbensspjäll med savoykål och morotspuré. Mascarpone med limemarinerade bär. När jag läser nya numret av Matkärlek vill jag genast springa till affären och hamstra fina råvaror. I helgen ska det lagas god mat!

I Matkärlek får du också träffa Annika Sjöö som dansar loss på paleokost (hon har varit med och vunnit Let´s Dance), hjärnprofessorn Martin Ingvar, som ger sin syn på dagens kostråd, och familjen Malmqvist-Pråme som lever livet med egna vaktelhöns på landet.

Dundererbjudande

För er som vill ha middagsinspiration direkt hem i brevlådan har Matkärlek ett erbjudande under hela maj: 3 nummer för 99 kronor eller – ännu bättre – 8 nummer för 249 kronor. Du ska ange kampanjkoden SOTARE2. Följ denna länk: Erbjudande prenumeration.

Stödjer Kostfonden

Sedan vill jag passa på att tacka Matkärlek för deras stöd till Kostfonden. Vi har fått annonsera i tidningen och bland annat deras bloggare Anna Dahlgren är en av våra månadsgivare. Tack!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Övrigt, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.