NOK_FERNHOLM_MU_SWEET_HEART

Äntligen! I september kommer Ett sötare blod som e-bok på engelska. Titeln blir My Sweet Heart – the health effects of a century-long love affair with sugar. Boken är översatt av Clare Barnes, som har gjort ett utmärkt jobb. Texten är också granskad av en Bernadette Tansey, som jag lärde känna under ett halvårs praktik på San Francisco Chronicle, dagstidningen i San Francisco. Bernadette Tansey var biotechreporter där

Nu undrar jag kära läsare – vilka är era favoritbloggar på engelska? Vem skulle Natur & Kultur kunna skicka boken till för att få en recension?

En sak till. Om ni undrar varför det är långt mellan inläggen färdigställer jag just nu nästa bok. Det är manuslämning innan midsommar. Tangenterna glöder på mitt skrivbord.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Titta i kategorin Övrigt, Okategoriserade. Stötta mitt arbete via Patreon.