Nu på morgonen, klockan 10.03 (prick), är det dags att slå på radion och P1. Då kommer Kropp & Själ att handla om barn och hur man får dem att gilla riktig mat: När barnet inte äter 20 oktober kl 10:03 – Kropp & Själ | Sveriges Radio.

Så här beskrivs programmet: ”Logopeden Kajsa Lamm Laurin har många års erfarenhet av barn som matvägrar, det gäller att skapa rutiner och struktur kring ätandet och att som vuxen försöka behålla lugnet för att skapa en bra situation vid måltiden. Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm är aktuell med boken ”Smakäventyret”, om barnet ska lära sig att tycka om grönsaker och fisk gäller det att börja tidigt menar hon.”

Själva boken ”Smakäventyret” släpps i bokhandeln 2 november, men den som vill kan förboka den redan nu via denna länk.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.