Bor du i Norberg, Karlsborg, Piteå eller Kristianstad och vill veta mer om hur socker påverkar kroppen? Då har du tur! I vår kommer undertecknad till dessa ställen för att hålla föredrag. I slutet av februari kommer jag också snacka om cancer på den årliga LCHF-kryssningen. Varför följer hela 13 olika cancerformer i spåren av fetma– och diabetesepidemin? 

Vårens föredragsturné börjar ikväll i Växjö. Det föredraget är fullbokat. Sedan kommer jag att hålla låda på följande platser:

14 februari, Norberg

Under hälsoveckan i Norberg, på alla hjärtans dag den 14 februari 2018, berätta jag om hur vår höga sockerkonsumtion påverkar våra hjärtan. Kom till Teaterbiografen klockan 18.00. Det är fritt inträde – först till kvarn! Mer info här: Socker – hur påverkar det våra hjärtan?

24 februari, LCHF-kryssning

Den 24 februari bjuder LCHF-magasinet till LCHF-kryssning. Du hittar mer information här: LCHF-kryssning. Jag kommer att prata om vår västerländska livsstil, fetma och cancer. Hur kommer det sig att allt fler drabbas av cancer? I början av föredraget kommer vi att resa tillbaka till 1900-talets början, då det brittiska imperiets läkare vittnade om att att urinvånarna i de olika kolonierna väldigt sällan tycktes utveckla tumörer.

7 mars, Karlsborg

År 2014 var jag i Karlsborgs och pratade om Ett sötare blod. Nu kommer jag att snacka om hur socker påverkar kroppen. Kom och lyssna! Bio Casablanca, 7 mars 2018 kl. 18.00- ca 20.00. Mer info här: Föredrag Karlsborg.

22 mars, Nolia arbetsglädje, Piteå

Med målet att skapa friskare arbetsplatser håller Nolia AB tillsammans med hälsostrategiföretaget Inner en konferens i Piteå den 21-21 mars. Undertecknad kommer att prata om sockrets hälsoeffekter kl. 13 den 22 mars. Mer info här: Nolia Arbetsglädje.

27 mars, Kristianstad

Tisdag den 27 mars 18.00 blir det föredrag om socker på Bistroscenen, Kulturkvarteret i Kristianstad. Mer info här: Ann Fernholm.

Välkomna!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.