Den 6 april är det dags för LCHF-magasinets årliga kryssning med Silja Galaxy. Häng med ut på Ålands hav och lyssna på föredrag om allt från hur kosten kan påverka diabetes och cancer, till att bli av med ett bokstavligen livsfarligt sockersug. 

Debutant som talare på årets LCHF-kryssningen är Kerstin Brismar, en av Sveriges absolut mest erfarna diabetesläkare. Hon är ordförande i Kostfondens vetenskapliga råd och är som en levande kunskapsbank när det gäller diabetes. Så passa på att träffa henne!

En annan talare som jag själv har blivit starkt berörd av är My Westerdahl. Hon har gått ner 95 kg med hjälp av LCHF, och har en podd om att vara sockerberoende: Sockersystrar. I hela sitt liv har hon fightats mot omvärldens fördomar om övervikt, och hon varvar humor med allvar. Du kommer skratta, bli förbannad och känna pepp. Jag lovar!

På kryssningen kan du lyssna till en hel rad andra förnämliga talare, och undertecknad är också inbjuden att prata. Till alla er som har lyssnat till mig förut: jag lovar att uppdatera föredraget med nya godbitar, så att ni lär er något nytt.

Läs programmet och anmäl dig här: LCHF-kryssning. Så ses vi den 6:e april!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.