Den förbaskade pandemin är äntligen över. Så nu går det att hålla föredrag igen! Jag är så glad för det. På tisdag 26 april far jag till Strömstad för att prata om min nya bok Fejkmaten. I början av maj bjuder Coop Gotland in till tre föredrag om socker. Den 10 maj blir det boksignering i Mölndal och ett föredrag Borås. Till sist – 2 juli – blir det LCHF-camping i Säffle.

Under pandemin har jag verkligen saknat att få hålla föredrag. Det är mycket roligare att få träffa er läsare i verkligheten, än att sitta bakom en datorskärm och knattra fram sitt budskap. Och nu när alla restriktioner är över kan det roliga äntligen få börja igen! Under våren och sommaren är sex olika föredrag och en boksignering inbokad.

Strömstad, 26 april

Först ut är Strömstad, där jag ska prata om Fejkmaten. På tisdag i nästa vecka, 26 april kl. 14.00, blir det föredrag för alla som är medlemmar i pensionärsföreningarna SPF och PRO i Kulturhuset Skagerack. Läs mer via denna länk. Senare på kvällen, kl. 18.30, bjuder Strömstad city spa in till föredrag i Strömstads gymnasium. Klicka här för mer info.

Gotland, 2-4 maj

På Gotland bjuder Coop in till föredrag i Visby, Klintehamn och Slite den 2-4 maj. Coop Gotland har ju infört Sockercheckens märkning på sina hyllor (så bra!). Under föredragen kommer jag att berätta varför vi alla behöver bli mer sockersmarta och vad du kan göra för att hålla koll på det tillsatta socker. Du bokar din biljett via denna länk.

Mölndal, 10 maj, boksignering

Den 10 maj ska jag till Borås. Men på vägen dit kommer jag att stannat till vid Ekospeceriet som ligger i Mölndal, och signera böcker. För er som vill komma dit och få Fejkmaten signerade – eller bara säga hej – så finns jag där mellan 15.00-16.30. Det ska bli så roligt få besöka Ekospeceriet! Det verkar vara en så fin butik. En av ägarna, Jonas Olsson, har länge varit företagsvän till Kostfonden. För det är jag honom evigt tacksam.

Borås, 10 maj

Efter stoppet vid Ekospeceriet far jag vidare till Borås. Kulturförvaltningen i Borås Stad anordnar föredrag om Fejkmaten, kl 19.00 på Hemgården. Du hittar mer info och kan boka biljett om du följer den här länken.

Säffle, 2 juli, LCHF-camping

Precis innan semestern – den 2 juli – är det återigen dags för LCHF-campingen i Säffle. Den pågår mellan 30 juni-3 juli. Det brukar vara så trevligt och sommarvackert där! Förutom att prata om Fejkmaten, kommer jag att ge en uppdatering av Kostfondens arbete och jag kan utlova spännande nyheter. Så kom dit! Du anmäler dig via denna länk.

Hoppas att vi ses under någon av dessa tillställningar! Tipsa alla som du känner på dessa orter.

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.