Det bästa med att släppa en ny bok är att man får komma ut och prata om den! Det är så otroligt roligt att få träffa er läsare. Den närmsta tiden har jag en hel rad föredrag inbokad. Hoppas vi ses på något av dem!

25 oktober Skrivarakademin Göteborg

Redan i morgon går tåget mot Göteborg. Med stöd av Folkuniversitetet har Skrivarakademin bjudit in mig för att prata om fejkmat och hur vi blir vilseledda i butiken. Du hittar all info du behöver via denna länk.

30 oktober Diabetesdagan i Skellefteå

På söndag 30 oktober är det Diabetesdagen på lasarettet i Skellefteå klockan 13.00-16.00. Jag är lite osäker på exakt vilken tid jag ska prata, men kommer att lägga in det här senare under veckan. Alla är i alla fall välkomna! Tillägg: Tiden när jag ska prata är 14.10-15.00.

8 november Folkuniversitetet Stockholm

Kvällen den 8 november bjudet Folkuniversitetet i Stockholm till föredrag. Det kan du även titta på digitalt. Mer information och hur du anmäler dig hittar du här.

14 november, Rimforsa

Den 14 november har Kinda Mat och ett Hållbart Rimforsa bjudit mig till mina hemtrakter i Östergötland. Klockan 19.00 pratar jag i Församlingsgården i Rimforsa. Läs mer via denna länk.

17 november Vuxenskolan Västerås

Bor du i Västerås kan vi träffas kvällen den 17 november då Vuxenskolan håller i trådarna. Anmäl dig redan nu via denna länk!

Det var allt som är bokat för i år. I slutet av föredragen kommer mina böcker att finnas till försäljning till ett helt osockrat pris. Välkomna!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.