Vilken rolig höst det kommer att bli! Undertecknad kommer att få färdas över hela landet och träffa er läsare – det jag gillar mest med att vara författare. Det blir föredrag om fejkmat, socker och vårt söta blod från Mellanfjärden i norr till Malmö i söder. Ni missar väl inte heller sockerfria dagen, den 12 oktober? Då kommer vi att prata om framtidens hjärna.

Efter det regnruskiga slutet på sommaren känns det väldigt skönt att ha en rolig höst att se fram emot. Nedan ser du alla inbokade föredrag. Hoppas att vi ses någonstans i vårt vackra land!

29 augusti, Mellanfjärden

Först ut är Mellanfjärden i Hälsingland där jag ska prata om min bok Fejkmaten under folkhälsodagarna. Bor du närheten? Ta dig då till Mellanfjärdens teater den 29 augusti klockan 18.00. Du hittar mer info via denna länk.

4 september, Aneby

En vecka senare, 4 september, går färden i stället till Småland och Aneby kommun. Där blir det föredrag om Fejkmaten i Anebys konserthus klockan 18.30. Det finns mer info om du följer denna länk och skrollar ner på sidan.

16 september, Uddevalla

Den 16 september bjuder celiakiföreningen Bohuslän-Dal in till föredrag om fejkmat, socker och celiaki på Bohusläns Museum i Uddevalla, 11.00-14.30 (med paus för lunch). Här är länk med info om hur du anmäler dig.

5 oktober, Malmö

Nästa anhalt är Malmö, där Tandhälsoförbundet arrangerar föredraget. Vi kommer att prata om vårt allt sötare blod och min granskning av kostforskningen. Plats: Holmgatan 9, Malmö. Tid: 15.00. Följ denna länk och skrollar ner på sidan för mer information.

Sockerfria dagen 12 oktober

Så till en av årets höjdpunkter: Den sockerfria dagen. Återigen har hälsoingenjören Ewa Meurk och Babben Larsson dragit ihop ett event i Stockholm för att fira friheten från socker. Det är 5-årsjubileum och temat denna gång är ”framtidens hjärna”. Det är bra att de lyfter hjärnans behov tycker jag, för vi behöver bry oss mer om detta fantastiska organ! Läs mer via denna länk och se till att boka en biljett. Det kommer att bli en glad kväll!

17-18 oktober, Halmstad och Varberg

I mitten av oktober har Studiefrämjandet sett till att det blir föredrag om Fejkmaten i Halland, först i Stadsbiblioteket i Halmstad, 17 oktober, 18.00-19.30 (mer info via denna länk) och dagen efter, 18 oktober, i Kulturhuset Komedianten i Varberg (läs mer här). Kom dit om ni bor i närheten!

24-26 oktober, Torsby, Sunne och Karlstad

Veckan efter blir det en miniturné i sköna och härliga Värmland. Den 24 oktober, på FN-dagen, håller jag föredrag om Fejkmaten på Torsbys bibliotek klockan 18.30. Ingen föranmälan behövs, utan det är bara att komma dit!

Dagen efter far jag till Sunne för att prata om samma bok. Mer info om det kommer senare.

Sist ut på värmlandsturén är Karlstad. Värmlands sköldkörtelförbund bjuder till föredrag i Funktionsrätts lokaler, 17-18.30. Det är gratis för förbundets medlemmar och kostar endast 100 kronor för övriga (eller så blir ni medlemmar för 250 kronor).

1 november, Eskilstuna

Den 1:e november åker jag till Eskilstuna, där Monicas Lymfhälsa står för arrangemanget. Plats: Samlingssalen i ABF-huset, Kungsgatan 14. Tid: 18.00-19.30. Du bokar din plats via denna länk.

7 november, Göteborg

Sedan blir det en favorit i repris. Förra året bjöd Folkuniversitetet i Göteborg in mig att prata om Fejkmaten. I år blir det föredrag om socker. Plats: Norra Allégatan. Tid: 18.00-19.30. Mer info via denna länk.

14 november, Rosersberg

Så till sist bjuder Svenska kyrkan till kulturafton om Fejkmaten i Rosersberg utanför Stockholm. Plats: Biblioteket i Rosersbergs församlingsgård. Tid: 19.00. Du hittar info om hur du bokar din plats via denna länk.

Som sagt: Hoppas att vi ses under något av alla dessa föredrag. Tipsa gärna vänner och bekanta!

Vill du läsa fler liknande inlägg? Stötta mitt arbete via Patreon. Följ mig på Facebook, Instagram eller Twitter.